37 karakteristieke woningen ’t Eiland Oost 3 – Maurik

37 karakteristieke woningen ’t Eiland Oost 3 – Maurik

Geplaatst op 19 mei 2020

Met de oplevering van 37 karakteristieke woningen in het plan Oosterweyden, fase ’t Eiland Oost 3, zijn er woningen, in verschillende varianten en typen met een knipoog naar de architectuurstijl van de jaren 30 maar met het comfort van vandaag en morgen, verrezen. Bovenal geniet in en rond deze woningen van een zee van ruimte.

GROOT, GROTER, GROOTST

Voor wie de basiswoning type A met haar ca. 735 m3 bruto inhoud (incl. garage) en 163 m2 woongenot nog niet genoeg vond, kon kiezen uit allerlei opties om de woning nog meer naar eigen inzichten samen te stellen.

Als extra mogelijkheid had de architect tevens een optionele vergroting van de woning aan de voorzijde uitgetekend, waarbij de woonkamer zijdelings wordt vergroot en het schuine dakvlak wordt doorgetrokken over deze aanbouw.

Waar menig nieuwbouwproject zich kenmerkt door te kleine woningen op te kleine kavels, biedt dit project veelal het tegenovergestelde.
Met een kaveloppervlakte tot maar liefst ca. 550 m2 zijn de kavels van de vrijstaande woningen type A met recht royaal te noemen. Bovendien liggen ze prachtig georiënteerd op het zuiden. De bewoners kunnen dus van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten van een heerlijk zonnetje in de achtertuin, terwijl men fraai uitkijkt over de aangrenzende watergang.

Bron: Van Wanrooij Projectontwikkeling

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster

    Fotogalerij

    Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
    -->