37 karakteristieke woningen ‘t Eiland Oost 3 – Maurik

37 karakteristieke woningen ‘t Eiland Oost 3 – Maurik

Geplaatst op 19 maart 2020

Wij zijn bezig met de realisering van 37 karakteristieke woningen in het plan Oosterweyden. In dit plan, ‘t Eiland Oost 3, verrijzen straks 37 riante woningen in verschillende varianten en typen met een knipoog naar de architectuurstijl van de jaren 30 maar met het comfort van vandaag en morgen. Bovenal geniet in en rond deze woningen van een zee van ruimte.

GROOT, GROTER, GROOTST

Voor wie de basiswoning type A met haar ca. 735 m3 bruto inhoud (incl. garage) en 163 m2 woongenot nog niet genoeg is, kan straks kiezen uit allerlei opties om de woning nog meer naar eigen inzichten samen te stellen.
Vanzelfsprekend worden bij dit woningtype de standaard opties van de aanbouw van 1.20 of 2.40 meter aan de achtergevel, de optionele invullingen van de garage of de extra dakkapellen aangeboden.

Als extra mogelijkheid heeft de architect tevens een optionele vergroting van de woning aan de voorzijde uitgetekend, waarbij de woonkamer zijdelings wordt vergroot en het schuine dakvlak wordt doorgetrokken over deze aanbouw.
Een andere mogelijkheid is om de entree / voordeur buiten de hoofdmassa te plaatsen waardoor de woning niet alleen een meer luxueuze uitstraling krijgt, maar waarbij tevens de woonruimte aan de achterzijde wordt vergroot. Laat u informeren over de mogelijkheden en maak uw keuze!

KOSTELOOS SPIEGELEN

De kopers van de vrijstaande woningen type A alsmede de tweekappers B, F en G kunnen bovendien zonder extra kosten kiezen uit de plattegrond met de woonkamer aan de straatzijde of aan de tuinzijde. De plattegrond van de verdiepingen wijzigen met de begane grond mee. De keuze is aan u.

Waar menig nieuwbouwproject zich kenmerkt door te kleine woningen op te kleine kavels, biedt dit project veelal het tegenovergestelde.
Met een kaveloppervlakte tot maar liefst ca. 550 m2 zijn de kavels van de vrijstaande woningen type A met recht royaal te noemen. Bovendien liggen ze prachtig georiënteerd op het zuiden. De toekomstige bewoners kunnen dus van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten van een heerlijk zonnetje in de achtertuin, terwijl men fraai uitkijkt over de aangrenzende watergang. En voor wie de basisafmetingen van deze woning nog niet groot genoeg is; deze woning kent verschillende uitbreidingsmogelijkheden om de woning nog meer naar eigen wens in te vullen.

Bron: Van Wanrooij Projectontwikkeling

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

sluit venster

Fotogalerij

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
-->