<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

3 paviljoens Vleuterweide – Vleuten

Opdrachtgever:       Vleuterweide CV – Vleuterweide
Architect:                 Bouwstart – Nieuwegein
Omvang:                 1.431 m2 
Realisatieperiode:   januari 2010 – oktober 2010

In opdracht van centrumplan Vleuterweide c.v. realiseerden wij in een zeer korte tijdsbestek 3 onder architectuur ontworpen paviljoens voor het nieuwe winkel-centrum Vleuterweide. 3 verschillende paviljoens niet alleen qua uiterlijk en gebruik (horeca en/of detailhandel) maar ook in het toegepaste materiaal verschillen de paviljoens sterk van elkaar.
Paviljoen 1: staalconstructie met daarop dakplaten en bekleed met stalen dakplaten, gevelinvulling met aluminium puien.
Paviljoen 2: staalconstructie op dak en tegen de gevel HSB elementen, dak bekleed met stalen platen. D gevel is bekleed met hardsteen en Western Red Ceder houten planken, in de gevel openingen worden aluminium puien aangebracht.
Paviljoen 3: bestaat uit twee bouwlagen de constructie is opgetrokken uit prefab kolommen en balken met daartussen kanaalplaat vloeren. Gevelvulling met HSB elementen. Het dak is bekleed met stalen platen. De gevel is opgetrokken met gevelsteen en voorzien van aluminium puien.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster
    -->