24 woningen Scharenburg – Zoelen opgeleverd

24 woningen Scharenburg – Zoelen opgeleverd

Geplaatst op 3 april 2020

In opdracht van Van Wanrooij Projectontwikkeling hebben wij fase 3 in het project Scharenburg te Zoelen gerealiseerd. In deze fase zijn 24 woningen gerealiseerd, 8 tweekappers, 11 hoek- en tussenwoningen, 5 tussenwoningen huur. Tussen de watergang en de nieuw te bouwen woningen komt een ruime groenstrook als overgang tussen de wijk en de boomgaarden.

KENMERKEN

Perceel 225 m2 en 300 m2
Inhoud ca. 560 m3
Energielabel A
Ideale gezinswoning
Inclusief geïsoleerde garage
Gratis keuze: woonkamer aan straat- of tuinzijde Mogelijkheid voor extra slaapkamer op zolder Standaard voorzien van dubbele tuindeuren Parkeren op eigen terrein
Energiezuinige woning
Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden

KOSTELOOS SPIEGELEN

Gekozen kon worden voor een kosteloze wijziging van de de woningin-deling die het beste aansloot bij de wensen van de kopers. Bij enkele woningtypes was het mogelijk de volledige indeling van de woning te spiegelen. Door deze mogelijkheid te combineren met uitbreidingsopties, kon met tot een gewenste droomindeling komen.

De gestelde vragen waren: Hou je van koken en wil je een groot kookeiland in je keuken of kies je er liever voor om je zithoek te vergroten en een speelhoek te creëren voor de kinderen? Alles is mogelijk. Let op, de verdiepingen spiegelen mee met de begane grond. De ouderslaapkamer wordt dan bijvoorbeeld verplaatst van de tuinzijde naar de straatzijde. Het verplaatsen van de keuken ná het spiegelen is niet kosteloos, omdat het leidingwerk dan ook verplaatst moet worden. Wat wordt jouw ideale indeling?

Bron: Van Wanrooij Projectontwikkeling

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster

    Fotogalerij

    Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
    -->