24 woningen Scharenburg – Zoelen

24 woningen Scharenburg – Zoelen

Geplaatst op 20 december 2019

In opdracht van Van Wanrooij Projectontwikkeling zijn wij gestart met de realisering van fase 3 in het project Scharenburg te Zoelen. In fase 3 worden er 24 woningen gerealiseerd, 8 tweekappers, 11 hoek- en tussenwoningen, 5 tussenwoningen huur. Tussen de watergang en de nieuw te bouwen woningen komt een ruime groenstrook als overgang tussen de wijk en de boomgaarden.

KENMERKEN

Perceel 225 m2 en 300 m2
Inhoud ca. 560 m3
Energielabel A
Ideale gezinswoning
Inclusief geïsoleerde garage
Gratis keuze: woonkamer aan straat- of tuinzijde Mogelijkheid voor extra slaapkamer op zolder Standaard voorzien van dubbele tuindeuren Parkeren op eigen terrein
Energiezuinige woning
Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden

KOSTELOOS SPIEGELEN

We bieden je de keuze: kies kosteloos de woningin-deling die het beste bij jouw wensen aansluit. Het is bij enkele woningtypes mogelijk de volledige indeling van je woning te spiegelen. Door deze mogelijkheid te combineren met uitbreidingsopties, kun je altijd tot jouw droomindeling komen. Kijk in je Woon!magazine of het spiegelen van jouw woning mogelijk is. Wil je bijvoorbeeld de woonindeling met de woonkamer aan de straatzijde? Of kies je liever de woonindeling met de woonkamer grenzend aan de achtertuin?

Hou je van koken en wil je een groot kookeiland in je keuken of kies je er liever voor om je zithoek te vergroten en een speelhoek te creëren voor de kinderen? Alles is mogelijk. Let op, de verdiepingen spiegelen mee met de begane grond. De ouderslaapkamer wordt dan bijvoorbeeld verplaatst van de tuinzijde naar de straatzijde. Het verplaatsen van de keuken ná het spiegelen is niet kosteloos, omdat het leidingwerk dan ook verplaatst moet worden. Wat wordt jouw ideale indeling?

Bron: Van Wanrooij Projectontwikkeling

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

sluit venster

Fotogalerij

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
-->