18 appartementen Triangel – Ochten

18 appartementen Triangel – Ochten

Geplaatst op 19 maart 2020

In opdracht van Van Wanrooij Projectontwikkeling hebben wij 18-tal appartementen in de nieuwbouwwijk Triangel te Ochten gerealiseerd..

“De appartementen zijn ruim opgezet”

“Dit appartementencomplex is een mooie mix van eigentijds wonen en een wat traditionele uit-straling. Voor dat laatste hebben we gekozen om de aansluiting met de bestaande bebouwing tot stand te brengen. Dat betekent bakstenen muren en een pannendak. Maar wel met een ‘knipoog’ in de stijl. Zo zijn er Franse balkonnetjes, witte vlakken en rollagen in het metselwerk, gepleisterde kaders om sommige ramen. Het transparante trappenhuis is goed zicht-baar en ‘verdeelt’ het bouwblok visueel. Dat zorgt voor afwisseling. Verder zijn deze appartementen ruim opgezet. Opvallend is dat we erin geslaagd zijn om alle appartementen te laten profiteren van de zon. De woonkamers en het bal-kon liggen op het zuiden of westen. Per woon-laag hebben de meeste appartementen aan twee kanten daglicht. Dat maakt ze extra vriendelijk en aantrekkelijk.”

.

Hoog afwerkingsniveau

De appartementen zelf beschikken over een keurig afwerkingsniveau. Vloerverwarming, een tot plafond betegelde badkamer met wastafel, inloopdouche en ligbad en een aparte toilet-ruimte zijn een vanzelfsprekendheid. Maar ook de algemene ruimten worden keurig verzorgd. Elk appartement beschikt over een videofoon met elektronische opener voor de entreedeur zodat alleen welkome gasten het gebouw kunnen betreden. Post wordt afgegeven in de individuele postkasten nabij de entree. Elk appartement beschikt over een eigen
(inpandige) bergruimte op de begane grond. Voor wie moeilijk ter been is, zijn oplaadplaatsen gesitueerd voor evt. scootmobiels op elke verdieping van de centrale hal. Onderdeel van het bouwplan vormt eveneens de parkeervoorziening direct aangrenzend c.a. noordelijk van het gebouw.

bron: Van Wanrooij Projectontwikkeling

De werkzaamheden voor de 18 appartementen De Triangel in Ochtend zijn aangevangen en inmiddels is de begane grondvloer gelegd. Deze impressie geeft de hijswerkzaamheden van de kalkzandsteenelementen voor de begane grond weer.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster

    Fotogalerij

    Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
    -->