16 sfeervolle woningen Parkrand – Geldermalsen opgeleverd

16 sfeervolle woningen Parkrand – Geldermalsen opgeleverd

Geplaatst op 3 april 2020


In opdracht van Van Wanrooij Projectontwikkeling hebben wij 16 sfeervolle woningen in het deelplan de Plantage te Geldermalsen gerealiseerd. Het plan Parkrand ligt in de nieuwe woonwijk de Plantage en is gelegen aan de rand van het deelgebied de Buitenplaats. Deze 16 woningen kijken aan twee zijden uit op het omliggende groen gelegen langs de waterloop en de parkachtige openbare ruimte aan de Westzijde van het plangebied. Aan de andere zijde staan 4 rijwoningen die aansluiten op de reeds gerealiseerde woningen aan de straat de Binnenhof.
De woningen zijn zodanig gesitueerd in een Carré, dat het uitzicht naar buiten is gericht op de groene omgeving en vanuit het binnengebied met de parkeerplaatsen de achtertuinen met de bergingen bereikbaar zijn.

KENMERKEN

Sfeervolle rij- en hoekwoningen
Ideale gezins- en/of starterswoningen.
Bouwnummer 116 is standaard uitgevoerd met een garage en de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein Energiezuinige woning, Energielabel A
Ruime zolder met vaste trap bereikbaar
Complete badkamer
Inclusief berging in de tuin (m.u.v. type A2) Woonoppervlakte 118 m2
Perceeloppervlakte van 109 m2 tot 218 m2
Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden, vraag de makelaar naar alle mogelijkheden

KOSTELOOS SPIEGELEN

Gekozen kon worden voor een kosteloze wijziging van de de woningin-deling die het beste aansloot bij de wensen van de kopers. Bij enkele woningtypes was het mogelijk de volledige indeling van de woning te spiegelen. Door deze mogelijkheid te combineren met uitbreidingsopties, kon met tot een gewenste droomindeling komen.

De gestelde vragen waren: Hou je van koken en wil je een groot kookeiland in je keuken of kies je er liever voor om je zithoek te vergroten en een speelhoek te creëren voor de kinderen? Alles is mogelijk. Let op, de verdiepingen spiegelen mee met de begane grond. De ouderslaap-kamer wordt dan bijvoorbeeld verplaatst van de tuinzijde naar de straatzijde. Het verplaatsen van de keuken ná het spiegelen is niet kosteloos, omdat het leidingwerk dan ook verplaatst moet worden.
Wat wordt jouw ideale indeling?

Bron: Van Wanrooij Projectontwikkeling

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster

    Fotogalerij

    Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
    -->