16 sfeervolle woningen Parkrand – Geldermalsen

16 sfeervolle woningen Parkrand – Geldermalsen

Geplaatst op 20 december 2019


In opdracht van Van Wanrooij Projectontwikkeling zijn wij gestart met de realisering van 16 sfeervolle woningen in het deelplan de Plantage te Geldermalsen. Het plan Parkrand ligt in de nieuwe woonwijk de Plantage en is gelegen aan de rand van het deelgebied de Buitenplaats. Deze 16 woningen kijken aan twee zijden uit op het omliggende groen gelegen langs de waterloop en de parkachtige openbare ruimte aan de Westzijde van het plangebied. Aan de andere zijde staan 4 rijwoningen die aansluiten op de reeds gerealiseerde woningen aan de straat de Binnenhof.
De woningen zijn zodanig gesitueerd in een Carré, dat het uitzicht naar buiten is gericht op de groene omgeving en vanuit het binnengebied met de parkeerplaatsen de achtertuinen met de bergingen bereikbaar zijn.

KENMERKEN

Sfeervolle rij- en hoekwoningen
Ideale gezins- en/of starterswoningen.
Bouwnummer 116 is standaard uitgevoerd met een garage en de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein Energiezuinige woning, Energielabel A
Ruime zolder met vaste trap bereikbaar
Complete badkamer
Inclusief berging in de tuin (m.u.v. type A2) Woonoppervlakte 118 m2
Perceeloppervlakte van 109 m2 tot 218 m2
Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden, vraag de makelaar naar alle mogelijkheden

KOSTELOOS SPIEGELEN

Kies kosteloos de woning indeling die het beste bij jouw wensen aansluit. Het is bij enkele woning-types mogelijk de volledige indeling van je woning te spiegelen. Door deze mogelijkheid te combineren met uitbreidingsopties, kun je altijd tot jouw droom-indeling komen. Kijk in je Woon!magazine of het spiegelen van jouw woning mogelijk is. Wil je bijvoorbeeld de woonindeling met de woonkamer aan de straatzijde? Of kies je liever de woonindeling met de woonkamer grenzend aan de achtertuin?

Hou je van koken en wil je een groot kookeiland in je keuken of kies je er liever voor om je zithoek te vergroten en een speelhoek te creëren voor de kinderen? Alles is mogelijk. Let op, de verdiepingen spiegelen mee met de begane grond. De ouderslaap-kamer wordt dan bijvoorbeeld verplaatst van de tuinzijde naar de straatzijde. Het verplaatsen van de keuken ná het spiegelen is niet kosteloos, omdat het leidingwerk dan ook verplaatst moet worden.
Wat wordt jouw ideale indeling?

Bron: Van Wanrooij Projectontwikkeling

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

sluit venster

Fotogalerij

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
-->