<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

29 appartementen Arnhem opgeleverd

Geplaatst op 11 maart 2016

11-03-2016 29 appartementen Arnhem opgeleverd.

In hartje Arnhem hebben wij, na de transformatie van een kantoorpand, 29 appartementen opgeleverd. De appartementen liggen recht tegenover het Musis en het daarachter gelegen stadspark. De belangrijke winkelstraten in Arnhem zijn dus op loopafstand. Een eigen parkeerterrein aan de achterzijde en een algemeen parkeerterrein aan de voorzijde maken het plaatje compleet. De verhuur van de appartementen en de commerciële ruimte is in handen van onze opdrachtgever Mutos (www.mutos.nl ).

Samen met de bouwdirectie Activ uit Ede, onze installateurs en overige onderaannemers gingen wij deze uitdaging aan om de transformatie klaar te hebben in maart 2016. Nadat alle kantoorinrichting van de vorige gebruiker (woningstichting) was verwijderd gesloopt en het gebouw was gestript, werden de binnenwanden van de appartementen opgebouwd en voorzien van een compleet nieuwe installatie. Nadat de appartementen “verhuurklaar” waren en werden ook ook de algemene ruimten opgeknapt. In de gevels worden enkele nieuwe aluminium kozijnen geplaatst en op de 5e verdieping worden de balkons voorzien van een terras met balustrade.

Kortom : Dit was een mooi en uitdagend werk.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

  sluit venster

  Fotogalerij

  Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.

  Bekijk de omgeving

  Nog beter zien? Gebruik de "streetview".
  -->