100ste woning van dit jaar opgeleverd!

100ste woning van dit jaar opgeleverd!

Geplaatst op 4 mei 2021

Gister (maandag 3 mei) is al weer de 100ste woning van dit jaar, opgeleverd door Bouwbedrijf Van Grootheest. Vanaf het begin van dit jaar zijn diverse woningen uit de projecten Haarzicht fase 2 in Vleuten, De Veiling in Utrecht en Rengerswetering in Bunschoten opgeleverd. Een mooi moment om even bij stil te staan. Wie zijn deze kopers en hoe hebben zij het bouwtraject ervaren?

Wij verrasten het jonge koppel Maikel en Rachel van bouwnummer 39 in het project Rengerswetering in Bunschoten met een bos bloemen voor het heugelijke feit dat zij als 100ste woning zijn opgeleverd. Enthousiast vertelt het stel dat deze nieuwbouwwoning hun eerste woning samen zal zijn. In juni gaan ze trouwen en zullen daarna verhuizen. Veel werkzaamheden die nog in huis moeten worden gedaan gaan ze zelf doen. “Bijna mijn hele familie is bouwvakker”, vertelt Rachel lachend. Ze hebben dus voldoende hulp om straks alles op tijd klaar te krijgen.

Over het bouwtraject zijn ze positief, “Wij gingen het bouwtraject heel blanco in, maar alles verliep heel duidelijk, onder andere door het computersysteem Volgjewoning. Tijdens het kopersgesprek werd echt tijd voor je genomen en advies gegeven, dat was heel fijn.” Ze konden het hele bouwproces goed volgen. Maikel woont op dit moment al in Bunschoten en Rachel komt uit het naburige Nijkerk. “Zondag deden we vaak even een rondje rijden langs het project, even spieken hoe ver ze waren.” De oplevering zelf verliep snel, “Bij Arend-Jan hadden we gelijk een goed gevoel, niets was te veel, hij loste alles zo op.” Het stel heeft hun gezinnen later die middag op de bouw uitgenodigd, om het nieuwe huis te komen bezichtigen. Ze hebben pizza en champagne al geregeld om de oplevering officieel te kunnen vieren.

Wij wensen Maikel en Rachel veel succes met het klussen en veel plezier in juni met de trouwerij.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster

    Fotogalerij

    Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
    -->